Вчера английският супер модел и сребърен медалист на Мр. Олимпия в кат. Мен физик Раян Терри обяви, че официално преминава в отбора на Нейл Хил. Целта е ясна – ще се атакува първото място в Лас Вегас тази есен.

В социалните мрежи Терри благодари на своя дългогодишен треньор Ken Roscoe, с който постигнаха десетки успехи, като UK National Champion, British Champion, European Arnold Classic Champion, 4x IFBB champion, Arnold Classic pro Champion, 2nd place Mr Olympia.

Изключително професионално и джентълменско поведение на Раян Терри към своя бивш треньор, на който дължи голяма част от успехите си. От тук нататък пътят към златото на Мр. Олимпия минава през Американската школа и невероятния Нейл Хил. След контузията на досегашния носител на титлата Джереми Буендиа, това е златен шанс за Терри да заеме мястото му на най-престижното състезание в Света.

Аз следя от много години Раян Терри и за мен е един от най-красивите състезатели на сцената, с невероятна средна част, хубави пропорции и страхотно излъчване, много позитивен и ведър в интервютата, видео блоговете и участията си. Той е и моя фаворит за златото на Мр. Олимпия. Ако успее да покачи достатъчно мускули, като запази толкова стегната и пребрана коремната преса и талията мисля, че няма кой да му попречи по пътя към титлата.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial