Йордан и неговата лятна форма

Йордан и неговата лятна форма

Имам удоволствието да ви представя още една интересна трансформация. Днес гост ми е Йордан, с който работим заедно от няколко месеца и резултатите, които постигна той са впечатляващи. Надявам се, момчетата, които видят неговата форма ще се мотивират и ще повярват в спорта и тренировките, но най-вече в правилното хранене и съчетаването му с тренировките и възстановяването..

Ето какво сподели Йордан:

„Казвам се Йордан Хасабиев, на 30 години съм и живея и работя в Холандия. Спортувал съм много спортове през последните години повечето, от които бойни, но се ориентирах към фитнеса, защото целта ми беше да изградя здраво и атлетично тяло. За тази цел трябваше да потърся подходящ ментор. Работих с няколко такива, но работата ми с тях не доведе до добри резултати. Случайно гледах по телевизията предаването „Супер промяна“ и там видях Кирил Танев, чийто излъчване, подход и професионализъм ме впечатлиха мигновено. Така избрах него и бях сигурен, че той е човекът, който ще ми помогне да постигна целта си.
Тренировките и храненето коренно промениха живота ми. В началото трудно съвместявах приготвянето на храната, честото хранене и тренировките с натоварения си график. Силната амбиция и желание да постигна целите си ми помогнаха бързо да се адаптирам и резултатите не закъсняха.
Едно от предизвикателствата, с които трябваше да се преборя е силният ми афинитет към сладките изкушения. С много дисциплина и отдаденост успявам. Само аз знам какви усилия полагам и каква цена плащам за това.
Първоначалните ми очаквания не бяха много големи понеже моето тяло много бавно и трудно се поддава на промените. Но с Кирил нещата започнаха да се случват буквално след първия месец и имах промяната, която с други треньори не можах да постигна и за 3 месеца. Кирил Танев надхвърли очакванията и ме поведе в правилната посока!
Съветвам всички, които искат да подобрят физиката си, да не се срамуват от тялото си, а веднага да се обърнат към професионалист като Кирил Танев и да действат! Трябва да знаят, че той не е магьосник и без тяхната помощ и отдаденост, той не може да им помогне. Кирил е изключителен професионалист, отзивчив, има способност за работа в екип, което е от изключителна важност за постигане на добри резултати. Дайте всичко от себе си и усилията ви ще бъдат възнаградени. Изключително съм му благодарен за перфектното отношение и професионализъм!“

Това беше историята на Йордан, с който постигнахме страхотен резултат. Умишлено не поствам хранителните и тренировъчни режими на хората, с които работя. Защото се копират дословно и разбира се резултатите не са същите, а понякога дори се влошават.

Facebook коментари

Виж още и: