Вдъхновяващата история на един млад мъж, който промени живота си

Вдъхновяващата история на един млад мъж, който промени живота си

1. Разкажи малко повече за себе си.
Казвам се Ангел, на 26 г., от Пловдив. Занимавам се с графичен дизайн и фотография.

2. Как реши да се свържеш с Кирил Танев и защо?
Разбрах за него и услугите, които предлага от наша обща приятелка. Тя ми го беше препоръчала доста отдавна, но за онзи момент не смятах, че ми е нужно да се захващам с подобно нещо. Преди да му пиша посещавах редовно фитнес, около 2-3 години, но без да спазвам хранителен режим и всеки път с едни и същи упражнения. В крайна сметка минаха няколко месеца, от както си говорихме за него, и в един момент осъзнах, че тялото ми се влошава и качвам килограми, въпреки моята нагласа, че като тренирам няма как да се случи нещо такова. Избягвах да се качвам на кантар и това си каза думата. Бях стигнал 110 кг. преди да се свържа с него.

3. Как тренировките и правилното хранене промениха живота ти?
Чувствам се отлично и вече имам желание за нови и нови, по-добри резултати.

4. Кое беше най – голямото предизвикателство за теб и как го преодоля?
Не е имало кой знае какви предизвикателства. Факта, че свалих много бързо излишни килограми ме радваше и стимулираше да продължавам стриктно. Временното изключване на някои храни като сладко, тестено и млечни продукти не ме притесняваше, може би защото преди да започна режима си бях взел доста от тях. Към днешна дата, след толкова свалени килограми си позволявам някои „забранени“ храни веднъж в седмицата. И въпреки това, резултатите продължават да се подобряват.

5. Какви бяха очакванията ти за неговата работа и успя ли той да ги покрие?
Започнах малко на шега. Първоначалната ми идея беше да сваля няколко килограма и до там. В интерес на истината очаквах някаква страшна диета, с малки порции и тежки упражнения и затова не мислех да го карам дълго така. Хубавото е, че нещата съвсем не стояха по този начин. Много ми допадна това, че в началото на режима се стартира с по-големи порции и плавно се преминава към по-малки, които към днешна дата ми се виждат нормални, а не малки. В нито един момент не съм се чувствал гладен. Бях изненадан и колко много енергия имах и продължавам да имам. Кирил успя да надмине очакванията ми с адекватното си поведение във всеки един момент. Имало е упражнения, които не успявам да изпълня или храни, които не искам да присъстват в менюто ми и той винаги е намирал решение за това.

6. Какъв съвет би дал на всички, които все още събират кураж да направят първата крачка?
Забравете за безсмислените диети и си поръчайте един балансиран режим, от който ще се чувствате страхотно. Нито се гладува, нито пък човек се чувства изморен от тренировките във фитнеса, а резултатите от своя страна идват светкавично бързо.

Facebook коментари

Виж още и: