Съни Дунчева шампион в категория „Бикини фитнес“ пред kiriltanev.com

Съни Дунчева шампион в категория „Бикини фитнес“ пред kiriltanev.com

Как започнахте да се занимавате с бодибилдинг?

Занимавам се с бодибилдинг от доста години като след раждането на дъщеря ми, преди 8 год., това се превърна в едно от основните ми занимания. Целта естествено, беше да си върна формата от преди раждането. Преди 4 год. ,като на шега, реших да се подготвя за състезание. От този момент до ден днешен не съм слизала от сцената!

Какво ви мотивира?

Моята мотивация е семейството ми – съпругът ми и дъщеря ми, които изживяват всеки миг от началото на подготовката до слизането ми от сцената заедно с мен! Радостта в очите им ме мотивира да вървя напред и да се развивам.

Защо смятате, че точно вие успяхте, а други се предадоха и не можаха?

Успях, защото имам подкрепата на моите близки и защото си имам едно просто правило : Никога не се надценявам и никого не подценявам !!!

Кой тренировъчен режим дава най – добри резултати при вас?

Тренировките ми са разнообразни. В различните етапи на подготовката тренировките се менят, за да постигам максимални резултати.

Ако трябваше да изберете само 3 упражнения кои биха били те и защо?

Труден въпрос! Може би ще са клек, тяга и планк!

Какъв е хранителният ви режим?

По време на подготовка имам доста стриктна диета, предимно на ниски въглехидрати, но през останалото време разчитам на въглехидратна ротация, за да се поддържам във форма!

Коя е храната без която не можете и как се справяте с изкушенията?

Няма храна без която не мога! Трудно ми е, хапва ми се сладичко, но тогава се включва волята и дисциплината и нещата се оправят! Просто се опитвам да не мисля за това какво ми се яде.

Какви суплементи използвате когато покачвате мускулна маса и когато изчиствате?

Използвам основно BCAA, л- карнитин и фет бърнер. Пия също много витамини. Когато не съм в подготовка се глезя и с протеин!

Какво обичате най – много в този спорт и защо?

Обожавам сцената и емоциите, които ме завладяват, когато съм на нея! Това са моите минутки на пълно щастие, наградата ми след всяка тежка подготовка!

Какви са интересите и хобитата ви извън фитнес залата?

Когато не съм в залата отделям всяка минута, която имам на семейството си. Обичам ги много и често чувствам вина, че по време на подготовка ги лишавам от внимание и остават малко на по-заден план. Слава Богу те ме подкрепят и разбират, за което съм им страшно благодарна!

Любим цитат

„Ако вярвате, че можете, вече сте изминали половината път“ – Теодор Рузвелт

Facebook коментари

Виж още и: