Маринела си пожела нов живот и го получи

Маринела си пожела нов живот и го получи

Казвам се Маринела Иванова, на 24 години от град Бургас. Работя в училищния стол на у-ще “Л.Каравелов“ като продавач. Щастливо омъжена съм от 2015г, макар че от много преди това с моя съпруг имахме едно желание, а именно да си имаме дете. За съжаление по лошо стечение на обстоятелствата желанието се превърна в мечта. След поредица от операции качих около 40 килограма и допреди да срещна Кирил Танев не намирах начин да е отърва от тях. Пробвала съм няколко вида диети, които обаче се оказваха неуспешни и това ми подейства изключително демотивиращо.

Реших да се запиша в предаването „Искам нов живот“ напълно спонтанно. Истината е, че не бях и чувала за никой от менторите. Знаех, че животът ми е в моите ръце и аз трябва да направя нещо. Това беше моят шанс и много се надявах да го получа. След интервюто веднага се прибрах и потърсих информация за Кирил и Стоян. След всичко прочетено бях сигурна, че независимо от отговора дали ще участвам или не, аз ще потърся Кирил за помощ. За мой късмет ме приеха в “Искам нов живот“.

Надявах се точно това да бъде повратната точка в моя живот…и стана точно така.

След като стартира предаването, получихме режимите си и бях изключително изненадана. Не беше страшно, нямаше да гладуваме, а напротив. Храната беше изключително много за мен, преди съм се хранила по 2 пъти на ден, а сега трябваше да се науча да го правя по 5. Беше ми изключително трудно в началото.

Събуждах се сита и заспивах така. Чувствах се тежко, според мен беше неразумно да поемам толкова храна на ден. Не вярвах че ще успея да сваля и грам по този начин.
Отгоре на всичко за две седмици успях да кача 2 кг, идеше ми да се откажа. След като установих ,че съм натежала още повече веднага писах на Кирил, но той не беше изненадан. Бях отчаяна, той вярваше, че ще постигнем целта си, а аз не. Истината е, че той ми вярваше повече от колкото си вярвах аз. Това силно ме мотивира и ми даде сили да продължа и да не спирам. Чувствах се отговорна, че някой разчита, че ще бъда стриктна. Чувствах се супер след фитнес и от ден на ден ставаше все по добре. Бях тонизирана, енергична и с добро настроение. След първите свалени 1-2 кг и някой друг сантиметър нямаше по щастлива от мен. Чаках с нетърпение да дойде неделя, за да се претегля и измеря.

Постепенно режимът ми стана начин на живот, метаболизмът ми започна да работи. Прекарвах с удоволствие времето си в залата.

Кирил Танев е повратната точка в моя живот, може би никога нямаше да сваля и грам без негова помощ. Той е супер позитивен, усмихнат, истински професионалист. Мисля че няма нищо случайно в този живот. Личи си, че това което прави истински му доставя удоволствие, за мен той на световно ниво.

Само три месеца откакто работим заедно и с мен се случи истинско чудо. Аз свалих 13 кг, но чудесата далеч не свършват. Моята мечта и на съпруга ми е на път да се сбъдне.

Кой би предположил колко важни са правилното хранене и спорта. Веднага след като научих добрата новина нямах търпение да пиша на Кирил, знаех колко много ми помогна и колко важно за него бе нещата да се случат. Нямах думи, с които да опиша колко съм му благодарна. Без него нямаше да съм толкова щастлива сега, нямаше да получа шанса да чуя как бие сърчицето на бебето което нося. Силно мотивирана съм след няколко месеца, след като прегърна рожбата си с Кирил да довършим започнатото и да достигна моите така мечтани 70 кг. Знам че щом работя с Кирил един ден не само, че няма да се срамувам, а ще се гордея и фукам с тялото което имам.

Знам, че не съм само аз съм с наднормено тегло, но вече знам решението. Моят съвет към всички е не да разчитат на диети от интернет, а да потърсят помощ от професионалист. Килограмите са само пречка и болест, а решението е лесно.

Facebook коментари

Виж още и: