Кулинарната фурия Лори пред www.kiriltanev.com

Кулинарната фурия Лори пред www.kiriltanev.com

Днес ще се разходим назад във времето, за да ви разкажа как човек, който не е практикувал никакъв спорт и страда от обездвижване решава да започне подготовка за състезание по бодибилдинг. Това е една дълга рецепта за добро настроение или моят начин да започна деня с усмивка. За съжаление не е универсален и може би няма да бъде вашият. Но се надявам да ви вдъхнови да направите крачка, ако усетите, че ви е нужна промяна.
Приятно ми е да се запознаем. Аз съм Лори. На 32г.

 

Разходката започва някъде преди две години, когато заради пълно обездвижване имах различни, дълго подценявани здравословни проблеми. Накратко, започнах да се влошавам и реших да се опитам да подобря нещо в ежедневието си преди да се наложи лечение. Започнах да ходя на спорт в обедната почивка, в зала близо до работа. Честно казано, първият месец беше почти насила. Отне ми доста време и мускулни трески преди да стане навик.

Драматична история на кулинарката ЛориСнимката е скорошна – някои неща не се промениха 😊

Очаквах резултати, които така и не виждах. Затова реших да променя и храненето си преди да загубя и малкото мотивация, която имах. Започнах да експериментирам и приготвях старателно храненията си. В онзи момент не бях пробвала само да бъда веган и суровоядец.
Носих си кутиите с удоволствие въпреки колосалното количество багаж, което всичко това наложи.

Голямо количество кутии с храна на кулинарката ЛориВ един момент рецептите станаха много и преди година и половина създадох кулинарната страничка FIT Sweets by Lori, където публикувах предимно сутрешните си закуски. Постепенно започнах да споделям цели дневни менюта и да каня на виртуално гости – професионални състезатели и треньори, които ни споделяха знанията си.

 Историята до създавайе на кулинарната страничка FIT Sweets by LoriТака се запознах с Кирил Танев. Първото нещо, което ми каза тогава беше, че вярва в мен и че трябва да мечтая смело, защото мога повече. Оттогава не е спирал да ми го повтаря. Само с няколко думи спечели пълното ми доверие и от гост на кулинарната ми страничка се превърна в мой треньор, ментор и много скъп приятел.

Запознанството с фитнес инструктора Кирил Танев Първият хранителен и тренировъчен режим, който ми изготви беше през август миналата година. Само за два месеца постигнахме резултатите, които дълго преди това очаквах. С много постоянство, търпение и мотивация той ми помогна да се видя такава, каквато исках.

Първият хранителен и тренировъчен режим на Лоро изготвен от Кирил ТаневНе обичам да ям едно и също и разнообразявах максимално продуктите, които ми препоръчваше. Тогава си говорихме, че един ден ще предложим това като услуга, за да може спазването на хранителен режим да бъде по-лесно и приятно. За Кирето „един ден“ означава веднага! И така през септември стартирахме общия си проект „Контролирани кулинарни експерименти“, който се радва на изключителен интерес. Шегуваме се, че ако той е архитектът, който полага основите на формата, аз съм интериорният дизайнер, който прави режима шарен с идеите си.

Тренировки по бокс, кик бокс на кулинарката ЛориПостепенно тренировъчните ни цели станаха по-високи и спрях да тренирам кик-бокс и кросфит. Изцяло му се доверих и от скоро започнахме подготовка за състезание.
Казват, че човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му. Кирил е човекът, който вярва в моите, на моменти повече от мен самата и който отговаря с „Ще стане!“ на всичко, което ми хрумне. Затова следващата ни цел е Сцената.

А всъщност разликата от началото на разходката и снимката от залата, не е във формата. Разликата е в начина на мислене. Защото, за да има успех всяко начинание, трябва да се прави с желание, не със забрана. И трябва да има някой, който да ви напомни, че „Ще стане!“, когато забравите. Защото не е лесно, но си заслужава всички усилия.

Човекът, на когото съм благодарна, че върви до мен по пътя към моята промяна се казва Кирил Танев. Без вълшебни добавки. С приятелско отношение, разбиране, вкусна храна, спорт и добро настроение.
Той ме научи да вярвам, че мечтите са цели.
Целете се високо! Можем повече.

Facebook коментари

Виж още и: