Как Ивелина Иванова повярва в себе си и в промяната към по – добро!

Как Ивелина Иванова повярва в себе си и в промяната към по – добро!

Повярвай в себе си! Повярвай в промяната към по-добро! Въпреки че за да полетиш, ти трябва не вяра, а да проумееш какво е летенето.

Изминах дълъг път докато опозная себе си, тялото си и какво точно искам да постигна. Ще се върна назад в годините. Още като ученичка бях слаба и стройна, хранех се нормално, никога не съм имала проблеми с килограмите. Животът обаче реши да ме подложи на изпитание – на 22 години ми поставиха тежка диагноза на белите дробове, която е трудно лечима дори в начален стадий. Вследствие на медикаментите, които приемах, за 3 месеца качих около 20 килограма. Изпаднах в депресия и съвсем нормално.

След време намерих сили и се “запознах“ с фитнеса и тренировките. Кардио! Кардио! Кардио! Ежедневно… И воала! Отслабнах след дълго гладуване, прекарване на времето в бягане на пътеката във фитнеса и каране на колело. Можех отново да се “побера“ в старите дънки и рокли отпреди болестта да ме повали. Но желанието ми да съм слаба не се задоволи с това. Исках още! И още… Та нали мечтата на всяка жена била да бъде слаба?! Постепенно с времето спрях да ям месо, някои млечни продукти, варива… Хранех се само с ябълки, зеленчуци, яйца и от време на време риба. Така близо година… На “фотосинтеза“ с цел да съм максимално слаба. И хоп – ново 20! Изтощителните кардио тренировки, липсата на качествена храна и стресът в ежедневието си казаха думата – хормонален дисбаланс и тотален дефицит на определени хормони. Страничните ефекти бяха повече от видими. Назначиха ми редица лечения с медикаменти, от които състоянието ми само се влоши. Може би отчаянието провокира у мен желанието за тотална промяна в живота ми.

Поисках НОВ ЖИВОТ, както в предаването, което слушах по радиото в колата, докато пътувах за работа. И реших да се свържа с Кирил Танев – човекът, на когото дължа визията и здравето си днес. Той изготви за мен хранителен режим и програма от упражнения според целите, а именно – да накарам организма ми да работи в моя полза и да регулирам хормоналния баланс. Отчаяно исках промяната, исках да се чувствам добре, да се събуждам сутрин без главоболие и отоци, които бяха ежедневни поради дисбаланса в тялото ми.

Бях готова на всичко и започнах да следвам изцяло насоките на Кирил. Още след първия месец резултатите бяха налице. След третия вече знаех, че тялото ми е способно на много повече отколкото предполагам, стига да променя мисленето си. Организмът ми ще работи в моя полза само, ако се грижа правилно за него.

Кирил Танев ми помогна да променя и живота си към по-добро. Повярва в мен в момент, в който дори самата аз бях загубила вяра в себе си. С воля и постоянство всичко е възможно. Повярвай в себе си! Полети!

Facebook коментари

Виж още и: