Ели и нейната амбиция за здравословен начин на живот

Ели и нейната амбиция за здравословен начин на живот

Казвам се Елица, накратко Ели, на 24 години. Завърших психология в UK и в момента работя.

1. Как реши да се свържеш с Кирил и защо?

Моята амбиция и мотивация да започна да водя здравословен начин на живот започнаха през 2013. През ученическите ми години не бях в здравословните граници на тегло и BMI, и до март 2013 бях стигнала ужасните 120кг. Четях, пробвах и изпитвах различни методи на хранене (детоксикация, периодично гладуване, диети без въглехидрати и т.н.) и трениране и успях да сваля до 89кг за 1 година. С Кирил Танев се свързах през септември 2014! Реших да потърся професионална помощ, защото самостоятелните ми опити и знания не бяха достатъчни, даже донякъде малко грешни, а и не бях толкова доволна от резултатите си!

 

С негова помощ, от 89кг стигнах до 76кг за 1 година, с 1-2- месеца почивка (2014-2015). След това, през 2016, поради тежка последна година в университета, стресирано хранене и нередовни тренировки, си върнах тези кг.
Потърсих помощта му отново март 2017. От тогава до края на юли 2017, от 87кг стигнах до 78кг, и ПРОДЪЛЖАВАМЕ! 🙂

2. Как тренировките и правилното хранене промениха живота ти?

Още със самостоятелната си инициатива за пълна промяна и начин на живот се чувствах добре, но с помощта на Кирил, започнах да гледам на храната като мой приятел, а не враг.. (особено на въглехидратите хаха!), а тренировките се превърнаха в още по-голямо удоволствие!

3. Кое беше най – голямото предизвикателство за теб и как го преодоля?

Може би периодите в които не виждах резултати, въпреки огромните и стриктни усилия. Със знанията и богатия си опит, Кирил ме научи да се фокусирам върху разликата в мерките и да не се стряскам толкова много, ако кантарът не мърда!

4. Какви бяха очакванията ти за неговата работа и успя ли той да ги покрие?

Не познавах Кирил лично, но видях всички позитивни мнения и резултати в bodyconstructor, от където си поръчах и режима. Реших да заложа на професионализма и богатия опит, и изобщо не съжалявам! С него работим вече 3 години, с тук-там няколко периода на почивки и съм сигурна, че за следващата си цел ще избера пак него 🙂

5. Какъв съвет би дала на всички, които все още събират кураж да направят първата крачка?

Бих ги посъветвала да помислят какво искат от себе си. Да погледнат на всяко едно начало като изпитание за характера и душата, уникална възможност за позитивна промяна и успех в дългосрочен план. Да не се страхуват да преоткриват на какво са способни всеки ден. Да не мислят за провал още от самото начало, а ако все някога такъв настъпи, да се учат и мотивират още повече 😉

Facebook коментари

Виж още и: