Бронзов медал за Стоян Стоянов от Туринр „Пловдив“

Бронзов медал за Стоян Стоянов от Туринр „Пловдив“

На 23-ти Април 2016 г. се проведе поредния турнир по културизъм и фитнес в гр. Пловдив. Това събитие го посещавам вече 15 години без пропуск. В началото като ученик, запален по бодибилдинга, след това имам едно участие като състезател и сега като треньор на Стоян Стоянов.

Стоян се представи отлично и взе своя първи медал в най-оспорваната и многобройна категория – „Мъжка физика над 178 см“. Състезателите бяха много подготвени и много близки един до друг, като форма.

За Стоян това е второ участие след републиканското първенство през 2015 година, където се класира 4-ти. За краткото време след него постигнахме един добър прогрес точно в местата, където искахме. Той излезе по-тежък с 5 кг, по-изчистен, в по-добра кондиция и форма. За нас това всъщност е успеха, да побеждаваме себе си и да показваме прогрес всяко следващо състезание. Начертали сме път, по който трябва да вървим, имаме цел, имаме програма, която следваме. Знаем местата на които трябва да наблегнем и работата ни започва от Понеделник с един хубав основен период.

Подготовката на Стоян премина в няколко етапа, които ще споделя в някоя от следващите ми статии.

IMG_4571IMG_4572IMG_4573IMG_4574стоян стоянов

Facebook коментари

Виж още и: