3 месечните резултати на Дарина

3 месечните резултати на Дарина

Дарина беше част от радио риалитито „Искам нов живот“ по Power FM. Целта на формата беше 4 човека да променят начина си на живот, визията и самочувствието си.

В риалитито взеха участие 4 човека, които се хранеха и тренираха под моето ръководство в продължение на 12 седици.  Един от участниците беше именно Дарина.

 

Началото:

Дарина началотоТегло: 75 кг

Талия: 83 см

2 см под пъпа: 99 см

Бедро: 63 мм

Гръдна обиколка: 95 см

Ръка: 31 см

Пръсец: 39 см

Диетата:

Тъй като Дарина имаше редовно, но не правилно хранене започнахме с промени в качеството на храната. Изчистихме всички „опаковани“ храни, безалкохолно, бял хляб и прости захари. Но пък менюто беше много богато на храна, с достатъчно калории без тя да влиза в калориен дефици.

Ето един примерен ден от нейната диета, с която стартирахме:

Закуска: 3 белтъка +1 жълтък (варени, бъркани, на очи омлет и тнт) + 1 грейпфрут Пълна промяна Дарина 5

Преди обяд: 300 мл нискомаслено соево/ бадемово мляко без захар + 50 гр.
овесени ядки

Обяд: 100 гр пилешко филе + 80 гр. киноа + зеленчуци

След обяд: 100 гр нискомаслена извара/ котидж сирене 5% + 5 оризовки + зеленчуци

Т Р Е Н И Р О В К А

Вечеря: 150 гр. скумрия/ сьомга + зеленчуци

С напредването на етапите, някой неща се промениха, включвах нови храни, манипулирах калориите, както и съотношенията въглехидрати/ протеин/ мазнини. Като целта беше тялото и да не се адаптира към режима и да има постоянен прогрес.

Тренировките:

Дарина нямаше зад гърба си фитнес тренировки, по-скоро беше опитвала да сваля килограми с бягане и други активности. За това за почнахме от една съвсем базова тренировъчна програма за начинаещи.

Ден 1: Горна част

Ден 2: Почивка / кардио сутринПълна промяна Дарина 3

Ден 3: Долна част

Ден 4: Почивка / кардио сутрин

Ден 5: Горна част

Ден 6: Почивка / кардио сутрин

Ден 7: Почивка

Една от най-големите грешки на начинаещите е, че започват с много натоварена програма, с безброй тренировки, серии и повторения, дълго кардио и малко време за възстановявне. Това има някакъв краткосрочен ефект, но тялото бързо се преуморява и ефекта е обратен.

С напредване на режима през месец 2 и 3, тренировките ставаха повече, по-интензивни и с по-голям обем. Включихме различни техники, като супер серии, гигантски серии и т.н.т. , които имаха за цел да подобрят качеството и обработката на нейната мускулатура. Освен загубата на тегло, телесни мазнини да получим и една добре изглеждаща стегната и оформена физика.

Това също е грешка, на много трениращи жени, че търсят просто отслабване, а не стягане и оформяне! То се получава с правилните тренировки, техники и подходящи тежести.

Добавките:

Всеки един добър режим изисква и подходящите добавки за възстановяване и по-добри резултати. Когато тялото е подложено на стрес и тренировки, те са Цветита зелен чайизключително важни и полезни за по-доброто функциониране и регенерация.

Първите две седмици започнахме само със екстракт от зелен чай, чиято цел е забързване на метаболизма и изхвърляне на излишната вода. Добавихме дамски витамини и Омега 3 мастни киселини. Съвсем умишлено не включих фет бърнери и други добавки за изгаряне на мазнините, тъй като за мен е важно да видя как работи самия режим – диетата, тренировката. Какво е нивото на метаболизма и как реагира тялото на промените в храната, които направих.

IMG_0329 В момента, в който прогреса започна да намалява и тялото започна да се адаптира, започнаха първите признаци на умора и аз включих някой специфични добавки:

 • л-карнитин
 • специална формула протеин, с добавени фибри, билков комплекс и CLA 
 • АЛА – алфа липоева киселина

В третия и последен етап, 8-ма до 12-та седмица засилихме още нещата, като включихме по-силен фет бърнер и йохимбин.

Това е класическа схема, в която започваме от слаби продукти, подпомагащи процесите на изгаряне на мазнини, като постепенно добавяме по-силни и за финала оставяме най-мощните суплементи. По този начин НЕ стресираме тялото, оставяме го то само да води процесите, а добавките само спомагат това да се случва по-бързо и по-лесно.

Резултатът за 12 седмици:

IMG_0386Тегло: 65 кг от 75 кг

Талия: 70 см от 83 см

2 см под пъпа: 89 см от 99 см

Бедро: 51 см от 63 мм

Гръдна обиколка: 90 см от 95 см

Ръка: 27 см от 31 см

Пръсец: 36 см 39 см

 За тези 3 месеца с Дарина постигнахме един много добър резултат. Тя се справи чудесно, беше мотивирана и изпълнителна. Но най-важното всъщност не бяха изгубените килогарми и сантиметри, а ПРОМЯНАТА в мисленето, в начина на живот. След тези 12 седмици, тя вече гледаше по друг начин на храната, на тренировките и на здравословния начин на живот.

 • БЕЗ брутални тренировки
 • БЕЗ гладуване
 • БЕЗ стотици часове на кардио
 • БЕЗ забранени и вредни суплементи
 • 12 седмици разнообразно хранене
 • 3-4 тренировки седмично
 • 20 – 30 мин кардио, 4-5 пъти седмично
 • Натурални хранителни добавки
 • Ежеседмичен мониторинг от мен, с промяна на параметрите на диетата, когато е нужно

 

10923272_772395326201134_9035334599943773295_n
Ако и вие искате ПРОМЯНАТА без това да ви коства безумни усилия, може да се свържете с мен и да започнем веднага!

 

 

Facebook коментари

Виж още и: