Страхотната промяна на Димитър Алексиев само за 3 месеца

Страхотната промяна на Димитър Алексиев само за 3 месеца

Днес отново ще ви запозная с трансформацията и историята на едно момче, с което работим от скоро. Казва се Димитър Алексиев и с него постигнахме много добри резултати. Споделям първо неговата история, а след това и как постигнахме формата му.

„Здравейте, казвам се Димитър Алексиев и съм на 30 години от гр. Бургас. Занимавам се с фитнес от 6 години и причината да започна бе желанието ми да отслабна и да стегна тялото си. Всичко започна лятото на 2011г., когато от редовно консумиране на алкохол и преяждане през годните бях стигнал рекордните за мен 86кг. Имам вроден порок на сърцето – междукамерен дефект и когато съм бил на възраст 3 месеца са ми направили операция на сърцето. До 24 годишна възраст по препоръка на лекуващите ме лекари се пазех и не спортувах, което доведе до покачване на килограмите. Рискувах и след започване на фитнес тренировките и първоначалното сваляне на килограми се почувствах много по – добре. Исках промяната, но не знаех дали съм на правилния път През първите месеци свалих около 10-12кг и от септемви същата година влязох във фитнес залата. Тренирах за отслабване и успях да сваля още около 10-12кг до април 2012г., но това което виждах в огледалото не ми харесваше. След това през годините започнах да покачвам отново маса, да изпробвам различни диети, като хранене с много въглехидрати, хранене без въглехидрти, циклично хранене, гладуване и много други експерименти, които не препоръчвам на никого!
Повратен момент в живота ми бе решението да се свържа с Кирил Танев, когото гледах по телевизията в едно фитнес предаване „Супер промяната“, в което той и негови колеги подготвяха няколко момчета и момичета за бодибилдинг състезание. Резултатите, които участниците постигнаха много ме изненадаха. Впечатлен бях, че за толкова кратко време човешкото тяло може да се промени толкова много и това бе момента, в който осъзнах, че и аз желая тази промяна за себе си!
Категорично мога да кажа, че промените при мен мигновено тръгнаха в положителна посока. Правилното хранене и правилните тренировки вървят ръка за ръка и когато спазваме режима изготвен от професионалист, прогресираме и в залата по време на тренировка. А този прогрес се отразява положително върху нашето здраве, тонус, визия и самочувствие! Почти всеки ден ми се случва, когато съм на обществени места като магазини, плажове, дори във фитнес залата някой да ме попита как тренирам и как се храня отговорът който давам е „ползвам услугите на треньор – Кирил Танев, обърнете се към него“! Изключителният му професионализъм, персонално отношение, способност да мотивира и да те кара да вярваш, че ще успееш са незаменимите качества, които намерих в него и успехът не закъсня.
Може би най – голямото предизвикателство за мен в процеса на работа, бе желанието ми да видя максимума, който мога да постигна. Като човек с относително бърз метаболизъм бях свикнал на по – големи количества храна, но разбрах, че дори и по – малките количества в режим на сваляне на подкожни мазнини са преодолими. В началото бях неуверен поради факта, че до тогава не бях тренирал и не бях се хранил по този начин. Своевременните резултати и специалното отношение ме накараха да повярвам и промяната е факт. В момента съм в края на 3 месечния си режим изготвен специално за мен от Кирил Танев и това, което виждам всеки ден в огледалото е резултата, който исках, но не можах да постигна сам преди 6 години.
Магията с моята трансформация започна да се забелязва още в началото на работата ни с него, комплиментите заваляха и това бе момента, в който се мотивирах да се развивам и прогресирам още повече. Бих казал на всеки, който се занимава с фитнес и изпитва някакви затруднения в своето развитие или не му достигат знания да се обърне към професионалист! Това е най – добрата инвестиция, която направих през последната година и не съжалявам, че се доверих на Кирил Танев!“

Радвам се, че Димитър ми се довери и постигнахме желаната от него форма. Програмата, с която работихме беше разработена в два етапа:
Етап 1 – 3 месеца за мускулна маса като се стараехме да качва максимално чисти килограми и да акцентираме върху по-слабите мускулни групи, за да направим една балансирана физика.
Етап 2 – постепенно преминаване от периода за мускулна маса към изчистващ период.
Етап 3 – период за релеф

Те протекоха с ежеседмичен мониторинг, ъпдейт на хранителния режим всеки месец, както и на тренировките като следвахме принципите на прогресивно натоварване и деадаптация. Използвахме много различни методи и техники, за да постигнем максимална форма НАТУРАЛНО без използването на стероиди и хормони.
Като суплементиране включихме стандартните протеини, аминокиселини, креатин, пълната гама продукти на Цветита хербал и Sport Definition.

С всеки един, който има желание и мотивация да го направи можем да постигнем страхотни резултати!

Facebook коментари

Виж още и: