Моето дневно меню приготвено от Fit Sweets by Lori

Моето дневно меню приготвено от Fit Sweets by Lori

 

Занимавам се с фитнес повече от 15 години като в по-голямата си част от тях съм се хранил по режим. Рядко обръщам внимание как е поднесена храната, повече се съсредоточавам върху съдържанието. През последните 5 години съм доста стриктен в менюто си и почти няма излишни неща. Това обаче изисква сериозна подготовка на храната, което отнема време. В моя случай това е доста ограничен ресурс и съответно храната е изключително еднообразна – печено месо, варен ориз – различни видове, варени или печени червени/ сладки картофи, яйца и някой друг протеинов шейк. Те винаги изглеждат по един и същи начин имат и един и същи вкус.

Запознанството ми с Лори (Fit Sweets by Lori) и нейните съвети провокираха в мен желанието да се храня малко по-разнообразно и най-вече по-вкусно, без да нарушавам хранителните компоненти в диетата си. Помолих Лори да ми помогне и тя състави едно страхотно меню за мен. Представям ви един примерен ден от моето хранене приготвено от нея.

Първа закуска: Овесени бисквити приготвени от белтъци, овесено брашно, боровинки, кафе, стевия, канела и ванилия.

Втора закуска: Ориз с пуешко филе, стафиди и червен пипер, с леко пикантен вкус.

Обяд: Риба с броколи, морков и безглутенова паста подправени с черен пипер и сол.

Следобедно хранене: Пилешко филе приготвено на плоча, ориз с червена чушка и магданоз, тиквичка на плоча поръсена с копър.

Вечеря: Пилешко филе на плоча, сладък картоф с розмарин и зелева салата.

Ето как само с няколко кратки промени, добавяне на малко подправки и различни салати, менюто е цветно, красиво, вкусно и разнообразно.

Благодаря на Fit Sweets By Lori  и очаквайте пълен списък с храни и рецепти към всеки мой режим, изготвени лично от Лори, с храните и грамажите предвидени в диетата!

 

Facebook коментари

Виж още и: